Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022
x

ΠΕΦΤΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Τις πρωινές και απογευματινές ώρες αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Πέφτει η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη με την πιθανότητα τοπικών όμβρων ή καταιγίδων κυρίως στα ορεινά τμήματα να κάνει την εμφάνισή της αύριο Πέμπτη 11 Αυγούστου, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo.gr.

Τις πρωινές και απογευματινές ώρες αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Στην επικράτεια προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες αρχικά σε Μακεδονία, Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο και κυρίως στα ορεινά τμήματα της Θεσσαλίας, της Κεντρικής και Δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 29 βαθμούς), 22 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 36 βαθμούς), 22 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 17 έως τους 32 βαθμούς), 23 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (στη Νότια Κρήτη έως τους 33 βαθμούς), 22 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 23 έως 32 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια τμήματα του νομού αναμένονται την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και στα παραθαλάσσια τμήματα η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ