Skip to main content

Πέλλα: Έπεσαν οι υπογραφές για εργασίες ανακατασκευής σε σχολεία της Σκύδρας

Ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας προχώρησε σε υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με τη δήμαρχο Σκύδρας για εργασίες ανακατασκευής στον δήμο Σκύδρας.

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΠΕ Πέλλας και δήμου Σκύδρας για το έργο που θα υλοποιηθεί από την ΠΕ Πέλλας και αφορά εργασίες ανακατασκευής - επίστρωσης αύλειου χώρου Δημοτικών Σχολείων δήμου Σκύδρας και συγκεκριμένα του 1ου και 2ου Σκύδρας καθώς και της Πετριάς.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής προχώρησε σε υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με τη δήμαρχο Σκύδρας κ. Ιγνατιάδου Κατερίνα για να προχωρήσει άμεσα η υλοποίηση του έργου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας που αφορά εργασίες ανακατασκευής - επίστρωσης αύλειου χώρου Δημοτικών Σχολείων Δήμου Σκύδρας και συγκεκριμένα του 1ου& 2ου Σκύδρας καθώς και της Πετριάς.

Σε δήλωσή του ο κ. Τζαμτζής ανέφερε τα εξής:

«Η υλοποίηση των εργασιών στα Δημοτικά Σχολεία του δήμου Σκύδρας και συγκεκριμένα στο 1ο και 2ο  Σκύδρας καθώς και της Πετριάς κρίνεται αναγκαία και επείγουσα, ουσιαστικά και χρονικά, καθώς αφορά την ασφάλεια των παιδιών».