Skip to main content

Πέλλα: Γυμναστήριο χωρίς άδεια λειτουργίας είχε πελάτη χωρίς πιστοποιητικό

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ χωρίς αναστολή λειτουργίας, ενώ το προβλεπόμενο πρόστιμο βεβαιώθηκε και στον πελάτη.

Χιλιάδες ευρώ σε πρόστιμα βεβαιώθηκαν από κλιμάκια ελέγχου της αστυνομίας στην Κεντρική Μακεδονία το τελευταίο 24ωρο, καθώα διαπιστώθηκαν παραβάσεις των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση γυμναστηρίου στην Πέλλα, όπου λειτουργούσε χωρίς την απαραίτητη άδεια, ενώ εξυπηρετούσε πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ χωρίς αναστολή λειτουργίας, ενώ το προβλεπόμενο πρόστιμο βεβαιώθηκε και στον πελάτη.

Στην Πέλλα βεβαιώθηκαν ακόμα άλλα δύο υψηλά πρόστιμα, 5.000 ευρώ κατά περίπτωση.

Το πρώτο ήταν σε καφετέρια με πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά όπου επιβλήθηκε 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας, ενώ το ίδιο ίσχυσε και στην περίπτωση καφενείου με δύο πελάτες χωρίς πιστοποιητικά.

Στις Σέρρες συνελήφθη ο ιδιοκτήτης καφέ μπαρ, ενώ επεβλήθη πρόστιμο 10.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς πιστοποιητικά.

Ακόμα σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας υπήρξαν 13 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτη, εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων, καθώς και 1 παράβαση σε κατάστημα, για μη ανάρτηση μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.

Στη Θεσσαλονίκη, βεβαιώθηκαν 12 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων, και τρεις  παραβάσεις σε καταστήματα, για μη ανάρτηση μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.