Skip to main content

Πέρασε από τους Ευζώνους πάνω από 166 κιλά κάνναβη κρυμμένα σε φορτηγό (video)

Ένας 37χρονος εισήλθε με μεγάλη ποσότητα κάνναβης από το τελωνείο των Ευζώνων - Συνελήφθη στο Κιλκίς - Πώς τον μύρισε η «Ίρις».

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθη χθες, 30 Μαΐου, το απόγευμα στο Κιλκίς, ένας 37χρονος αλλοδαπός άνδρας, για εισαγωγή και μεταφορά μεγάλης ποσότητα κάνναβης.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος αλλοδαπός, από τη Βόρεια Μακεδονία, εντοπίστηκε να έχει εισέλθει στην χώρα από τον Συνοριακό Σταθμό των Ευζώνων, οδηγώντας φορτηγό όχημα διεθνών μεταφορών και να κινείται επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ευζώνων.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Τελωνειακής Υπηρεσίας Ευζώνων, η «Ίρις», εντοπίστηκαν πολύ καλά κρυμμένα κάτω από το δάπεδο του οχήματος 92 δέματα με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 166 κιλών και 862 γραμμαρίων.



Επίσης μέσα σε ένα από τα δέματα με κάνναβη εντοπίστηκε ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες και 8 φυσίγγια, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Το παραπάνω φορτηγό κατασχέθηκε, όπως και 3 κινητά τηλεφώνα που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.