Skip to main content

Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας: Δεν έχουν καταγραφεί ζημιές στην Εύβοια

Τα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας πραγματοποιούν περιπολίες λίγο μετά τον σεισμό ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν προβλήματα.

Το κλίμα της ανησυχίας που επικρατεί ευρύτερα στην περιοχή της νότιας Ευβοιας μετά και τον σεισμό το βράδυ της Τρίτης, μετέφερε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υπογράμμισε ότι οι κάτοικοι έχουν βγει από τα σπίτια τους μετά το νέο σεισμό».

Ο κ. Σπανός επιβεβαίωσε ότι «μέχρι στιγμής δεν έχουν καταγραφεί ζημιές ή κάποια άλλα γεγονότα που να ανησυχούν». Ο ίδιος πρόσθεσε πως «όλοι οι αρμόδιοι βρίσκονται σε επιφυλακή και γίνονται περιπολίες σε διάφορα χωριά για να ελεγχθεί συνολικότερα η κατάσταση».

Από την πλευρά του και μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διοικητής των πυροσβεστικών δυνάμεων της Εύβοιας, Περικλής Κουλκουβίνης, ανέφερε «μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί κάποιες ζημιές. Ωστόσο συνεχίζουν περιπολίες τα αυτοκίνητα της πυροσβεστικής για ελέγχους».

Η νέα ισχυρή σεισμική δόνηση, έντασης 5 βαθμών, σημειώθηκε στις 22:06 της Τρίτης στο ίδιο επίκεντρο που ο Εγκέλαδος χτύπησε και τα ξημερώματα και στη συνέχεια υπήρξαν δεκάδες μετασεισμοί.