Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020
x

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ CAPSIS HOTELS ΗΛΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ

Ο επικεφαλής του ομίλου έφυγε χάνοντας πολυετή μάχη με την επάρατο νόσο, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση.

Ημέρα θλίψης είναι η σημερινή για τον  ξενοδοχειακό όμιλο Capsis Hotels καθώς θρηνεί την απώλεια του προεδρεύοντος συμβούλου του Ηλία Χριστοδουλάκη.

Ο επικεφαλής του ομίλου έφυγε χάνοντας πολυετή μάχη με την επάρατο νόσο, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση του ομίλου Capsis Hotels.

Ο εκλιπών με καταγωγή από την Κρήτη, γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες και τη Δημόσια Διοίκηση. Συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Iowa των Ηνωμένων Πολιτειών στο τμήμα Marketing & Communication. Έζησε στις ΗΠΑ, όπου και ξεκίνησε την καριέρα του ως adjunct professor. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα συνέχισε να διδάσκει σε κολλέγια της χώρας μας, παράλληλα με την επιχειρηματική του δραστηριότητα στον χώρο της Επικοινωνίας, σαν σύμβουλος επιχειρήσεων.

Ανήσυχο πνεύμα και δραστήριος άνθρωπος, ασχολήθηκε από νεανική ηλικία με τα κοινά, ενώ με τη σύζυγό του κ. Μανούσου Ιωάννα, κατάφεραν να εισαγάγουν τον όμιλο ΚΑΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΕ και τα ξενοδοχεία-μέλη σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο BRISTOL & ASTORIA σε μια νέα εποχή.

Ο εκλιπών ήταν πατέρας δύο θυγατέρων και ενός γιου. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στην αγαπημένη του πατρίδα την Κρήτη, την Παρασκευή 16 Αυγούστου και ώρα 11.00πμ, στο χωριό Ελένες στο Αμάρι Ρεθύμνου

Ο ίδιος είχε δηλώσει την επιθυμία αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το έργο το έργο του Πατέρα Αντώνιου και του ιδρύματος ΚΙΒΩΤΟΣ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ