Skip to main content

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Απόστολος Σταύρου

Η κηδεία του πρώην υπουργού θα γίνει την Τρίτη, 14 Ιανουαρίου, στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Σπάτα.

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και υπουργός Απόστολος Σταύρου.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη, 14 Ιανουαρίου, στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Σπάτα.

Η οικογένεια του Αποστόλου Σταύρου ζητά από όσους επιθυμούν αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας "ΓΑΛΙΛΑΙΑ".

«Στην πολύχρονη πολιτική διαδρομή του ο Απόστολος, διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια, την σοβαρότητα, την εργατικότητά του» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την απώλεια του πρώην υπουργού Απόστολου Σταύρου εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

«Τιμώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών, ανταποκρίθηκε επάξια στα υψηλά καθήκοντα που ανέλαβε κατά καιρούς κερδίζοντας τον σεβασμό όλων» πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «η οικογένεια της ΝΔ με θλίψη αποχαιρετά τον Απόστολο Σταύρου».

Τον Απόστολο Σταύρου αποχαιρέτισε μέσω twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.

 

Ποιος ήταν ο Απόστολος Σταύρου

Ο Απόστολος Σταύρου ήταν δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Σπούδασε νομικά και πολιτικές επιστήμες στη Νομική Σχολή Αθηνών. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη βουλευτής Αττικής με τη ΝΔ, ενώ την περίοδο 1992-1993 διετέλεσε υφυπουργός Γεωργίας.