Skip to main content

Πέτσας: Ο κ.Τσίπρας δεν κατάλαβε τίποτα από τη Σύνοδο Κορυφής

Ο μοναδικός άνθρωπος σε ολόκληρο τον κόσμο που δεν είδε και δεν κατάλαβε τίποτα είναι ο κ. Τσίπρας, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ότι δεν κατάλαβε τίποτα από την την χθεσινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

«Ο μοναδικός άνθρωπος σε ολόκληρο τον κόσμο που δεν είδε και δεν κατάλαβε τίποτα από την χθεσινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και το μήνυμα που έστειλε στην Τουρκία, είναι ο κ. Τσίπρας», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Πέτσας

Απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος υποστήριξε πως «για ακόμα μια φορά ο κ. Μητσοτάκης φεύγει από ένα Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με άδεια χέρια», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει πως πρόκειται για «θλιβερή εξαίρεση, που αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο συγκρινόμενη με τις αντιδράσεις όλων των διεθνών παραγόντων, περιλαμβανομένης της ίδιας της Τουρκίας και του διεθνούς Τύπου».

Ολοκληρώντας δηλώνει πως «καταλαβαίνουμε ότι προσπαθεί να βρει σωσίβιο από τα εσωκομματικά του προβλήματα, αλλά απάντηση σε αυτά δεν είναι η πολιτική μυωπία και η μικροψυχία, ιδίως όταν τοποθετείται σε τόσο κρίσιμα θέματα».