Skip to main content

Ποια σχολεία είναι κλειστά λόγω χιονιού στη Δυτική Μακεδονία

Οι έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται εδώ και 24 ώρες στη Δυτική Μακεδονία επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων

Χιονίζει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας με αποτέλεσμα πολλά σχολεία να παραμείνουν σήμερα κλειστά. Οι έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται εδώ και 24 ώρες στη Δυτική Μακεδονία επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων. Έτσι με απόφαση του δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη την Τετάρτη 2 Μαρτίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά, ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά οι παιδικοί σταθμοί.

Επίσης, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και στους δήμους, Καστοριάς, ‘Αργους Ορεστικού και Νεστορίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί, βρεφικοί σταθμοί τα ΚΔΑΠ καθώς και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. (Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) του Δήμου Αργους Ορεστικού Καστοριάς.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και στους δήμους Πρεσπών, Φλώρινας και Αμυνταίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης και στους δήμους, Εορδαίας και Σερβίων τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, στο δήμο Κοζάνης και στο δήμο Βοίου θα λειτουργήσουν στις 10:00 ενώ στο δήμο Βελβεντού η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 9:15.