Skip to main content

Πιερία: Χειροπέδες σε υπεύθυνο ταβέρνας με πελάτες χωρίς πιστοποιητικά

Στη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν από αστυνομικούς 22 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από πελάτες και εργαζόμενους καταστημάτων.

Βαριές καμπάνες και συλλήψεις σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο από την αστυνομία κατά τη διάρκεια ελέγχων των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα στην Πιερία συνελήφθη προσωρινά υπεύθυνος ταβέρνας για εξυπηρέτηση δύο πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και επταήμερη αναστολή λειτουργίας και στους πελάτες από 300 ευρώ πρόστιμο.

Ανάλογή περίπτωση στις Σέρρες, σε ίντερνετ καφέ όπου συνελήφθη ο υπεύθυνος της επιχείρησης για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Και εκεί υπήρξε πρόστιμο 2.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας σε μια εβδομάδα, καθώς και πρόστιμο 300 ευρώ στον πελάτη.

Στην Κεντρική Μακεδονία βεβαιώθηκαν τρεις παραβάσεις σε καταστήματα, για μη ανάρτηση μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων και 16 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων.

Στη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν 22 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από πελάτες και εργαζόμενους καταστημάτων.