Skip to main content

Πιερία: Φωτογραφίες από την άγρια αρπαγή του γυμνασιάρχη Αιγινίου από τους «Θεματοφύλακες»

Όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες οι δράστες έχουν αρπάξει τον άτυχο γυμνασιάρχη και τον τραβούν με δύναμη προκειμένου να του περάσουν χειροπέδες

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση που δέχτηκε ο διευθυντής του γυμνασίου του Αιγινίου από του «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμη: Αιγίνιο: Διαμαρτυρία για το απίστευτο περισταστικό με τη «σύλληψη» του γυμνασιάρχη

Όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες οι δράστες έχουν αρπάξει τον άτυχο γυμνασιάρχη και τον τραβούν με δύναμη προκειμένου να του περάσουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα. Είναι χαρακτηριστικό πως ένας αυτόπτης μάρτυρας τη στιγμή που βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης πρόλαβε να καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο τα όσα έγιναν.

Οι δράστες τελικά κατάφεραν να… απαγάγουν τον άτυχο καθηγητή και να τον μεταφέρουν δια της βίας στο αστυνομικό τμήμα.

Διαβάστε επίσης: Πιερία: Για κακούργημα οι 11 «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» που απήγαγαν τον γυμνασιάρχη

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης συνέλαβαν δύο γυναίκες και εννέα άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται για κακούργημα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής από κοινού, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων από κοινού, της διατάραξης της λειτουργίας της Υπηρεσίας από κοινού, παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών από κοινού, απειλής, συκοφαντικής δυσφήμησης, της απλής σωματικής βλάβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Οι συλληφθέντες -εννέα άνδρες και δύο γυναίκες- κρατούνται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, δήλωσε σχετικά με το επεισόδιο στην Πιερία ότι «τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές και απαράδεκτες και η Αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους».