Skip to main content

Ποιες περιοχές στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν σήμερα χωρίς ρεύμα

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα περιοχές της Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ - Δείτε αναλυτικά τις περιοχές και τις ώρες διακοπής

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση θα παρουσιαστούν σήμερα Κυριακή 24 Οκτωβρίου, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Διαχειριστή δεν θα έχουν ρεύμα:

Από 07:00 - 08:30 στην περιοχή των Διαβατών επί της οδού Αϊβαζόγλου, ΑΛΜΑ ΕΠΕ & ΓΚΡΟΥΝΤ ΦΟΥ ΕΛΛΑΣ.

Από 08:00 - 12:00 όλη η δημοτική ενότητα Βαϊοχωρίου, Μεγάλη Βόλβη και η δομή μεταναστών.

Από 08:00 - 14:00 όλη η Δ.Ε. Χαλκηδόνος δυτικά και νότια αυτής και προς τη Δ.Ε. Παρθενίου και όλο το Παρθένιο καθώς και όλα τα αντλιοστάσια, αρδευτικά ΤΟΕΒ, ΓΟΕΒ, ΟΥΘ, όλα τα εργοστάσια, τα Φ/Β, το βιοαέριο της άνω περιοχής.

Από 08:00 - 14:30, στην Δ.Ε. Πυλαίας, οι καταναλωτές που βρίσκονται στην προέκταση της Εγνατίας, από το τέρμα των αστικών λεωφορείων έως τον Αγ. Τρύφωνα, συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής που βρίσκεται το Μουσικό γυμνάσιο, το Δ.Α.Κ Πυλαίας, καθώς και τα : 1ο Δημοτικό, 1ο Γυμνάσιο, 1ο Λύκειο ΠΥΛΑΙΑΣ κ.α.

Από τη 1 - 14:30, στο Δ.Δ. Θέρμης, οι καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Θέρμης – Τριαδίου, από την διασταύρωση έως και το Τριάδι. Στη διακοπή συμπεριλαμβάνεται όλη η Δ.Κ Τριαδίου (ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΜΥΡΤΙΑ, ΒΙΟΤΕΝΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΑΓΓΕΛΙΝΑ κ.α.