Skip to main content

Γλέντι, κρασί και ξεφάντωμα την Τσικνοπέμπτη σε Πυλαία και Πανόραμα

Τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις ετοιμάζει ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη για την Τσικνοπέμπτη, καλώντας μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν.

Ραντεβού με τους νεαρούς δημότες του δήμου, αλλά και τους Θεσσαλονικείς δίνει ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη την Τσικνοπέμπτη, διοργανώνοντας αποκριάτικες εκδηλώσεις και συμμετέχοντας σε ένα παραδοσιακό αλλά και ποιοτικό γλέντι.

Οι εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σε διαφορετική δημοτική ενότητα θα γίνουν φέτος στο Πανόραμα και την Πυλαία, όπου μικροί και μεγάλοι είναι καλεσμένοι.

Το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Τσικνοπέμπτης περιλαμβάνει:

  • Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας: Το αποκριάτικο γλέντι στο μπαλκονάκι του Πέτρινου Πολιτιστικού στην Πυλαία, με dj, χορό, μουσική και κρασί. Φορέστε τις αποκριάτικες στολές σας και ελάτε στις 7.00 το απόγευμα για να διασκεδάσετε.
  • Αίθουσα ΚΑΠΗ Μαλακοπής: Το πρόγραμμα είναι διάρκειας δύο ωρών και περιλαμβάνει ξυλοπόδαρους, ψυχαγωγούς, ζωγραφική προσώπου και μουσική από dj. Έναρξη στις 7 το απόγευμα.
  • Δημαρχείο Πανοράματος, αίθουσα «Λίτσα Φωκίδη»: Το αποκριάτικο γλέντι με dj, χορό, μουσική και κρασί. Φορέστε τις αποκριάτικες στολές σας και ελάτε στις 7.30 το απόγευμα για να διασκεδάσετε.

«Γιορτάζουμε το καρναβάλι και υποδεχόμαστε όλους τους συμπολίτες μας. Διατηρούμε την παράδοση, την οποία τιμούμε πάντοτε, παραμένουμε αισιόδοξοι για καλύτερες ημέρες. Στηρίζουμε αυτούς που το έχουν ανάγκη», σημειώνει σε μήνυμα του ο δήμαρχος Πυλαίας–Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.