Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
x

ΠΥΛΑΙΑ-ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ: Ο ΚΑΪΤΕΖΙΔΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ LIVE ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕΣΩ ZOOM

To φετινό ραντεβού διαλόγου με τον δήμαρχο θα πραγματοποιηθεί on-line μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων ΖΟΟΜ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης προσκαλεί όλους τους δημότες σε έναν ανοιχτό, ζωντανό διάλογο στο πλαίσιο του θεσμού «Συζητώ με τον δήμαρχό μου».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «εδώ και 19 χρόνια ανελλιπώς (με εξαίρεση την περσινή χρονιά του covid-19) με προσωπική πρωτοβουλία του κ. Καϊτεζίδη κάθε άποψη, γνώμη και πρόταση είναι πολύτιμο εργαλείο στη προσπάθειά μας να γινόμαστε πιο συμμετοχικοί, πιο ουσιαστικοί και εντέλει καλύτεροι».

To φετινό ραντεβού διαλόγου με τον δήμαρχο θα πραγματοποιηθεί on-line μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων ΖΟΟΜ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και της επιβαρυμένης επιδημιολογικής κατάστασης.

Οι δημότες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με τον δήμαρχό τους και να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για όλα όσα τους αφορούν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί.

Για να πάρετε τον λόγο κάντε κλικ στο link: https://zoom.us/j/97898690271?pwd=YnQxYTZyRWsremhESmNSaGpUWEVZUT09

Για να υποβάλλετε γραπτό ερώτημα στείλε εδώ:

twitter στο @pileahortiatis
facebook.com/pilea.hortiatis
dimarhos.panorama@pilea-hortiatis.gr

«Η πόρτα μου ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε ανοιχτή για τους συμπολίτες μου. Οι ιδιαίτερες συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία, δεν εμποδίζουν την επικοινωνία μας. Αξιοποιούμε την τεχνολογία για να σας ακούσουμε σε έναν ανοιχτό, ζωντανό διάλογο από καρδιάς. Η γνώμη σας μετράει. Μας δυναμώνει και μας κάνει καλύτερους. Συνεχίζουμε μαζί. Με πνεύμα σύνθεσης, σύνεσης, συνεργασίας και ισότιμης αντιμετώπισης όλων των δημοτών», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ