Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020
x

ΠΥΡΑ ΑΣ ΠΑΟΚ ΣΕ ΑΥΓΕΝΑΚΗ: ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ

Ο «ασπρόμαυρος» Ερασιτέχνης ήταν λάβρος κατά του υφυπουργού Αθλητισμού μετά τη συνάντησή του με αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού.

Πυρά κατά του Λευτέρη Αυγενάκη αναφορικά με τη συνάντησή του με αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού εξαπέλυσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ καλώντας τον να παραιτηθεί για το καλό του ελληνικού αθλητισμού.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο «ασπρόμαυρος» Ερασιτέχνης:

«Με την σημερινή παρουσία σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κος Αυγενάκης, έπεισε και τους πλέον καλοπροαίρετους ότι επέλεξε προσωπική ατζέντα, "προσχωρώντας" στο... στρατόπεδο του Ολυμπιακού.

Θέλουμε να ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η στάση αυτή είναι καθαρά προσωπική και δεν εκπροσωπεί την συνολική κυβερνητική πολιτική του πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά από μία σειρά αδιανόητων χειρισμών, με κορυφαία, την συνάντηση με αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, προπαραμονή του ποδοσφαιρικού αγώνα, ήρθε ραδιο-φονικά να εξισώσει, τον εκ των μεγαλυτέρων επενδυτών αυτή την στιγμή της χώρας, κο Σαββίδη, με τον υπάλληλο του Ολυμπιακού, κο Καραπαπά.

Η μοναδική καλή υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει αυτή την στιγμή στον χιλιόπαθο ελληνικό αθλητισμό, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, είναι να παραιτηθεί από μόνος του».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ