Skip to main content

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για το κλείσιμο καταστημάτων ΕΛΤΑ

Υποβάθμιση της φυσιογνωμίας της πόλης βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με το συνεχές κλείσιμο των καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Κυνισμό και αναλγησία καταλογίζει στη διοίκηση των ΕΛΤΑ ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης τόσο για τη μη ανανέωση των συμβάσεων 232 εργαζόμενων, αλλά και για το μπαράζ λουκέτων καταστημάτων στην πόλη.

Όπως επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, «εξαιτίας των απολύσεων κάποια καταστήματα των ΕΛΤΑ ήδη υπολειτουργούν ενώ ήδη δύο καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το υποκατάστημα που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αμύνης και Μανουσογιαννάκη καθώς και αυτό στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης κατέβασαν ρολά».

«Η κυβέρνση της ΝΔ και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Πιερρακάκης αποδεικνύουν με τις επιλογές τους την υποταγή τους σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές που τσακίζουν τα δικαιώματα των εργαζομένων αλλά και υποβαθμίζουν το βιωτικό επίπεδο των πολιτών. Για τη Θεσσαλονίκη –και την ευρύτερη περιοχή- το κλείσιμο πολλών ταχυδρομικών γραφείων και ο περιορισμός του ωραρίου κάποιων άλλων συνιστά επιπλέον υποβάθμιση της φυσιογνωμίας της πόλης και κάποιων γύρω περιοχών, όπου επίσης τα ΕΛΤΑ βάζουν λουκέτο», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.