Skip to main content

Πύργος: Στα χέρια εισαγγελέα όλα τα στοιχεία για την επίθεση και την εξαφάνιση του Θύμιου

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 39χρονου Θύμιου Μπουγά, που αγνοείται από τις 4 Μαΐου - Μεγάλο το κύμα συμπαράστασης

Η εξαφάνιση του 39χρονου προκαλεί οργή και έντονη ανησυχία. Ο Πύργος βλέπει να απλώνεται ένα κύμα συμπαράστασης για τον πονεμένο άνθρωπο που δέχτηκε bullying μέσα στο σπίτι του. 

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 39χρονου Θύμιου Μπουγά, που αγνοείται από τις 4 Μαΐου. Ο Θύμιος έχει να δώσει σημεία ζωής 11 ημέρες. Χάθηκε μετά τις άγριες επιθέσεις bullying που δέχθηκε από τραμπούκους της περιοχής, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι του και τον σημάδευαν με βεγγαλικά.

Κλιμάκια της ΕΜΑΚ που πήγαν στην Πάτρα χτενίζουν την περιοχή. Έχει επιστρατευθεί και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος. Όμως ακόμη δεν έχει βρεθεί ούτε ίχνος του ανθρώπου που έπεσε θύμα βίας από τους νταήδες της πλατείας αλλά και της αδιαφορίας του κρατικού μηχανισμού.

Οι Αρχές ταυτοποίησαν τα συνολικά 11 άτομα που άσκησαν bullying στον Θύμιο και είναι από 17 έως 21 ετών. Παράλληλα, η αστυνομία γνωρίζει ποια είναι τα δύο αυτοκίνητα και οι δύο μηχανές που ήταν έξω από το σπίτι στο επίμαχο βίντεο. Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 2 ατόμων που στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα, ενώ το προανακριτικό υλικό που υπάρχει θα σταλεί στον εισαγγελέα.

Η ιστορία του Θύμιου, που χρησιμοποιεί ειδικό μηχάνημα για να μπορέσει να τραφεί και να μιλήσει, έχει σηκώσει ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης με γιατρούς και εθελοντές ακόμη και από την Αμερική να έρχονται σε επικοινωνία με φορείς και οργανώσεις με στόχο να βοηθήσουν.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να βρεθεί ο 39χρονος που εξαφανίστηκε μετά την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία.