Skip to main content

Αλλαγή χώρου για το Macedonian Pride εξετάζει ο Ιερός Λόχος

Για τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης εκδήλωσης στο Κόδρα έχουν υπάρξει μεγάλες αντιδράσεις από πλευράς αριστερών και αντιρατσιστικών οργανώσεων.

Σε αλλαγή της τοποθεσίας του περιβόητου πλέον «Makedonian Pride» θα προχωρήσουν όπως αναφέρουν τα μέλη της οργάνωσης «Ιερός Λόχος».

Η εκδήλωση, που έχει βρεθεί στο στόχαστρο αριστερών και αντιρατσιστικών οργανώσεων, είχε οριστεί να πραγματοποιηθεί στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα την ερχόμενη Κυριακή.

Όμως, όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση της η εθνικιστική οργάνωση, «ίσως την Κυριακή το Makedonian Pride δεν γίνει στο πρώην Στρατόπεδο Κοδρα αλλά σε κάποιον άλλο χώρο της Θεσσαλονίκης που διαπραγματευόμαστε ώστε να είμαστε νόμιμοι 100 % απέναντι στο κράτος παρωδία που μας κυβερνά.Είναι ανάγκη να γίνει η προσπάθεια αυτή για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση με ζωντανή μουσική  με δύο εθνικιστικά συγκροτήματα που θέλουν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους!

Ως εκ τούτου επειδή βρισκόμαστε σε διαδικασία των τελευταίων διαπραγματεύσεων και επειδή είναι 50/50 οι πιθανότητες να αλλάξουμε το μέρος της Εθνικιστικής Γιορτής μας, το τελικό σημείο είτε είναι το Στρατόπεδο Κόδρα είτε είναι κάπου αλλού εντός της Θεσσαλονίκης θα ανακοινωθεί την Κυριακή περίπου στις 14.00 το μεσημέρι  δηλαδή 3 ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης ώστε ακόμα και αν κάποιος ξεκινήσει από την Λάρισα ή την Καβάλα να έχει αρκετό χρόνο να έρθει.

Το σίγουρο είναι ότι το Makedonian Pride θα γίνει και θα γίνει με επιτυχία σε πείσμα όλων αυτών που μισούν οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα!».