Skip to main content

ΠΚΜ: Διαγραμμίσεις σε περιφερειακό και εθνικές οδούς Μουδανίων και Έδεσσας

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021 από τη διεύθυνση Τεχνικών Έργων

Εργασίες διαγράμμισης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης στις εθνικές οδούς προς Νέα Μουδανιά και Έδεσσα έχει προγραμματίσει η διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, περίπου από την Χ.Θ. 8+000 (ισόπεδος κόμβος εγκατάστασης “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ”) μέχρι την Χ.Θ. 22+650 (συμβολή με Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”) και στις δύο κατευθύνσεις, καθώς και στους κλάδους των ανισόπεδων κόμβων της Περιφερειακής Οδού Οδού Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών, για την μεν κατεύθυνση προς δυτικά ορίζεται στις 9:00 π.μ., για την δε κατεύθυνση προς ανατολικά ορίζεται στις 7:00 π.μ. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες θα γίνουν επίσης στο παράπλευρο οδικό δίκτυο εκατέρωθεν της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, από την Χ.Θ. 8+800 (Α/Κ Κ12) έως και τη Χ.Θ. 40+000 περίπου. Η ώρα έναρξης των εργασιών ορίζεται στις 7:00 π.μ.

 

 

Αντίστοιχα, εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τις 7 το πρωί της Πέμπτης στην εθνική εδό 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας και του παράπλευρου οδικού δικτύου αυτής, στα ακόλουθα τμήματα:
- Από τον ισόπεδο κόμβο Αγίου Αθανασίου (Χ.Θ. 16+000) έως τον ισόπεδο κόμβο Σίνδου (Χ.Θ.12+000), στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη
- Από τον ισόπεδο κόμβο Σίνδου (Χ.Θ. 12+000) έως τον ισόπεδο κόμβο Αγχιάλου (Χ.Θ.15+000), στην κατεύθυνση προς Χαλκηδόνα.
- Παράπλευρο οδικό δίκτυο (SR), τμήμα Λεωφόρου Αθηνών, διακόσια (200) μέτρα μετά την επιχείρηση “ISOMAT” έως την είσοδο του οικισμού Αγίου Αθανασίου.