Skip to main content

Ηλεκτρονική εφαρμογή για τις άδειες οδήγησης από την Περιφέρεια

Οι πολίτες θα μπορούν να διαπιστώνουν άμεσα, εάν εκδόθηκε η άδεια οδήγησης, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία ή τηλεφωνική επικοινωνία.

Ηλεκτρονική εφαρμογή η οποία επιτρέπει στους πολίτες να διαπιστώνουν άμεσα, εάν εκδόθηκε η άδεια οδήγησης και εάν βρίσκεται στην Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης, δημιούργησε η Αντιπεριφέρεια Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Με τη συγκεκριμένη καινοτόμο εφαρμογή, οι πολίτες που έχουν καταθέσει αίτημα για οποιαδήποτε διαδικασία έκδοσης άδειας οδήγησης (νέα άδεια, ανανέωση άδειας, αντίγραφο άδειας κ.λπ.) στην Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης, θα μπορούν να αναζητούν πληροφορίες εδώ σχετικά με τη διεκπεραίωση της έκδοσης  και στη συνέχεια να προσέρχονται στην υπηρεσία για την παραλαβή.

Η νέα αυτή εφαρμογή εντάσσεται στη στρατηγική καινοτομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο τον εκσυγχρονισμό  και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Η χρήση της νέας εφαρμογής πρόκειται να επεκταθεί στις Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.