Skip to main content

Πλεύρης: Fake news από Πολάκη -Ντροπή να λέει ότι τα εμβόλια δεν καλύπτουν την Όμικρον

Ο υπουργός Υγείας σε δήλωσή του τονίζει ότι «ο Παύλος Πολάκης διαδίδει ψευδείς ειδήσεις, καλώντας, ουσιαστικά, τον κόσμο να μην εμβολιαστεί».

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, προκάλεσε η νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τα εμβόλια και τη μετάλλαξη Όμικρον.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του επισημαίνει ότι «ποντάρατε όλη την αντιμετώπιση μόνο στον εμβολιασμό. Αλλά ήρθαν οι μεταλλάξεις και το αφήγημα καταστράφηκε. Ευτυχώς η Όμικρον ,που δεν την πιάνουν τα εμβόλια, (ετοιμάζονται καινούργια που θα είναι έτοιμα τον Απρίλιο) είναι πιο ήπια όπως φαίνεται από τις μελέτες στις χώρες που έχει εξαπλωθεί».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:



Πλεύρης: Fake news, καλεί ουσιαστικά τον κόσμο να μην εμβολιαστεί

Ο υπ. Υγείας Θάνος Πλεύρης σε δήλωσή του τονίζει ότι ο Παύλος Πολάκης διαδίδει ψευδείς ειδήσεις, καλώντας, ουσιαστικά, τον κόσμο να μην εμβολιαστεί.

Η δήλωση του κ. Πλεύρη:

«Ντροπή προκαλεί η διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν τα εμβόλια δεν καλύπτουν την μετάλλαξη «Όμικρον», καλώντας τον κόσμο ουσιαστικά να μην εμβολιαστεί.

Ο Αλέξης Τσίπρας για μία ακόμη φορά σιωπά. Όχι απλά ανέχεται, αλλά παροτρύνει και καλύπτει τον πρώην υπουργό του. Τελικά, η συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ στην καταπολέμηση της πανδημίας εκφράζεται από τις αναρτήσεις του κ. Πολάκη».