Skip to main content

Πνιγμοί ηλικιωμένων λουόμενων σε Αγία Τριάδα και Χαλκιδική

Οι δύο υπερήλικες ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από τις δύο παραλίες και διαπιστώθηκε ότι είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα ενώ κολυμπούσαν στις παραλίες της Μεταμόρφωσης Χαλκιδικής και Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης.

Στην πρώτη περίπτωση ένας 81χρονος ανασύρθηκε αναίσθητος από την παραλία της Μεταμόρφωσης στη Σιθωνία, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Ν. Μαρμαρά, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

81χρονος ήταν και ο λουόμενος που έχασε τη ζωή του στην παραλία της Αγίας Τριάδας.

Ο θάνατος του διαπιστώθηκε από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που βρίσκονταν ήδη στο σημείο και στη συνέχεια η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπανικολαου».

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο «Παπανικολαου».