Skip to main content

Πολάκης: Χάσαμε τις εκλογές γιατί γαμ...με τη μεσαία τάξη (vid)

Βίντεο στο οποίο διακρίνεται ο Παύλος Πολάκης να εξηγεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις τελευταίες εκλογές κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Η απάντηση της ΝΔ.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, ο οποίος επιχειρώντας να εξηγήσει γιατί το κόμμα του έχασε τις εκλογές το 2019 αναφέρει πως έπεσε μεγάλο βάρος στη μεσαία τάξη.

«Τις εκλογές τις χάσαμε γιατί μετά που βγήκαμε από τα μνημόνια, δεν ανακουφίσαμε στρώματα που είχαν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος» λέει ο κ. Πολάκης, όπως φαίνεται στο βίντεο, και προσθέτει: «Εμείς πη..με στους φόρους και το ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων, το οποίο έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα και από εκεί χάσαμε. Εμείς στηρίξαμε τη φτώχεια και πήραμε 32%. Επειδή γαμ***με τους μεσαίους πήραν οι άλλοι 40%».



Στον Παύλο Πολάκη απάντησε η Νέα Δημοκρατία η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο φίλος και συνεργάτης του Α. Τσίπρα, Π. Πολάκης ομολογεί με κυνικό τρόπο, αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο κι αν προσπαθεί να την καλοπιάσει τώρα ο κ. Τσίπρας με λόγια του αέρα, οι φόροι και οι εισφορές που της φόρτωσε είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Και να θέλει να ξεχάσει, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν!»