Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
x

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ: «ΔΕΝ ΠΙΕΣΤΗΚΑ ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑ»

Έκανα το εμβόλιο που φαίνεται να έχει την ψηλότερη προστασία από βαριά νόσηση για την παραλλαγή δέλτα που τώρα είναι κυρίαρχη, έγραψε

Στην επιλογή του να εμβολιαστεί αναφέρθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης μετά την αποκάλυψη του Αλέξη Τσίπρα ότι πραγματοποίησε την πρώτη δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

O Παύλος Πολάκης έκανε γνωστό πως εμβολιάστηκε με το σκεύασμα της Pfizer και έγραψε μεταξύ άλλων πως «σήμερα ο Αλέξης ο Τσίπρας στη συνέντευξη του ανακοίνωσε ότι εμβολιάστηκα. Ξεκαθαρίζω άπαξ και δια παντός πως δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή την οποία έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό όπως φαίνεται από την πρώτη φωτογραφία.

Tο έκανα γιατί:

-Είμαι στα 56-57 με κάποια προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.

-Είμαι ενεργός γιατρός και είμαστε μπροστά σε τέταρτο κύμα τους επόμενους μήνες.

-Κάνοντας το τώρα θα έχω ανοσία τους επόμενους μήνες που θα είναι η όξυνση (δυστυχώς πολλοί συνάδελφοι έχουν όπως φαίνεται από τις εξετάσεις αντισωμάτων που κάνουν ,μηδενική προστασία μετά από 6-8 μήνες)

-Έκανα αυτό που φαίνεται να έχει την ψηλότερη προστασία από βαριά νόσηση για την παραλλαγή δέλτα που τώρα είναι κυρίαρχη (Το Pfizer δηλαδή που προσφέρει μια κάλυψη της τάξης του 43% όπως φαίνεται από επιστημονικές ανακοινώσεις στο Ισραήλ στην Αγγλία και αλλού).
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ