Skip to main content

Πολύωρη διακοπή ρεύματος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Διακοπή της ηλεκτροδότησης σε κεντρική οδό στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης έχει προγραμματίσει σήμερα ο ΔΕΔΔΗΕ - Τι πρέπει να προσέχετε.

Πολύωρη διακοπή ρεύματος λόγω εργασιών έχει προγραμματίσει για σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουλίου, ο ΔΕΔΔΗΕ στην Πολίχνη του δήμου Παυλου Μελά, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον Διαχειριστή, η διακοπή αφορά την οδό Δερβενακίων και όλες τις κάθετες οδούς σε αυτή και θα γίνει για 2-3 ώρες σε κάθε οικοδομή με έναρξη από τις 8.00 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι.

Η εταιρεία σημειώνει πως η διακοπή θα γίνει μόνο αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων.

Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, προστίθεται, το ρεύμα θα δοθεί πριν τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω. Επίσης, υπογραμμίζει η εταιρεία, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Τέλος, όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την επαναφορά του ρεύματος να ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πρώτα.