Skip to main content

Άρης: Πονοκέφαλος για τον Πάντριου, εκτός για τρεις εβδομάδες ο Σεϊκ Ντουκουρέ

Ο Ιβοριανός μέσος θα ακολουθήσει ένα μέρος της θεραπείας του στην Ισπανία και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη

Στο καθιερωμένο ετήσιο check up (υπέρηχο και M.R.I.) από τον προσωπικό του γιατρό στην Ισπανία υποβλήθηκε ο μέσος του Άρη, Σεϊκ Ντουκουρέ.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ Άρης, τα ευρύματα και η γνωμάτευση του γιατρού στην Ισπανία συμπίπτουν απόλυτα με αυτά του γιατρού των κιτρινόμαυρων, Νίκου Ξυλούρη.

Ο Ιβοριανός μέσος διαγνώστηκε με οστικά οιδήματα και υπερδιάταση συνδεσμική στο γόνατο. Αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία, η οποία θα διαρκέσει περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο Ντουκουρέ θα ακολουθήσει ένα μέρος της θεραπείας του στην Ισπανία και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της αποκατάστασής του.

Αυτό σημαίνει πως αναμένεται να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου στο τέλος του μήνα και για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League απέναντι στον ΟΦΗ (30/10), όπως και ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, ο οποίος και σήμερα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Ο 61χρονος Άγγλος προπονητής θα πρέπει να καλύψει αυτά τα δύο σημαντικά κενά για δεύτερο σερί ματς, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ (Κυριακή 9/10, 21:15 - "Κλεάνθης Βικελίδης").

Παιχνίδι για το οποίο η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε πως τέθηκαν στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια, οι τιμές των οποίων είναι 15 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 4, 5 και 20 ευρώ στις Θύρες 7, 9, ενώ το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ σε όλες τις Θύρες.