Skip to main content

Πόππης: Αδιανόητο να ψηφίσουν οι Αρειανοί τον Ζέρβα!

«Για μένα ο κύριος Ζέρβας είναι υποδεέστερος του κυρίου Ταχιάου. Κάποιοι δεν έχουν ιερό και όσιο», δήλωσε ο εκδότης της εφημερίδας «Άρης Είσαι».

Παρέμβαση στην εκπομπή «AllAboutAris» του ρ/σ «Libero» έκανε ο Ηλίας Πόππης παίρνοντας θέση υπέρ του Νίκου Ταχιάου και κατά του Κωνσταντίνου Ζέρβα στον δεύτερο γύρο των εκλογών για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο εκδότης της εφημερίδας «Άρης Είσαι» υπογράμμισε πως ο κ. Ζέρβας μίλησε με χυδαίο τρόπο για τους «κιτρινόμαυρους» αναφέροντας πως είναι υποδεέστερος του κ. Ταχιάου ενώ τόνισε πως «δεν μπορώ να πιστέψω οτι ένας Αρειανός μπορεί την Κυριακή να ψηφίσει τον κύριο Ζέρβα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Πόππης:

«Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει άπειρες κωλοτούμπες. Παρατάξεις, υποψήφιοι, για πότε τα αλλάζουν όλα και τάσσονται υπέρ του κυρίου Ζέρβα δεν το παίρνουμε χαμπάρι. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους Αρειανούς, φιλοξενήσαμε σε 2σελιδη συνέντευξη τον κύριο Λεκάκη, νιώθω προδωμένος και νιώθουμε οτι μας κορόιδεψε. Είναι Αρειανός, εγώ δεν είπα το αντίθετο. Όταν μιλάμε για τον Ζέρβα δεν λέμε οτι είναι απλά ένας ΠΑΟΚτσής. Έχει μιλήσει με τα χυδαιότερα λόγια παλαιότερα για τον Άρη. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Δεν μπορώ να πιστέψω οτι ένας Αρειανός μπορεί την Κυριακή να ψηφίσει τον κύριο Ζέρβα.

Ένα από τα κυριοτερα που θέλω να τονίσω είναι πως βλέπω το συμφέρον του Άρη στην ψήφο μου. Για μένα ο κύριος Ζέρβας είναι υποδεέστερος του κυρίου Ταχιάου.

Θα ήθελα να τονίσω πως με την παρέμβαση μου δεν αναφέρομαι στους υπολοίπους υποψηφίους, αναφέρομαι συγκεκριμένα στην περίπτωση της στήριξης του κυρίου Λεκάκη στον κύριο Ζέρβα.

Σαν εκδότης της ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ αισθάνομαι, εξαπατημένος. Ψηφίζω από το 1984. Αυτό το κλίμα της τελευταίας εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη δεν το έχω ξαναζήσει. Κάποιοι δεν έχουν ιερό και όσιο».