Skip to main content

Populous για Νέα Τούμπα: Θα είναι ένα hub για όλους, ένα τοπόσημο για τη Θεσσαλονίκη

«Θέλουμε να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ να κάνει ένα γήπεδο που θα είναι τοπόσημο για τη Θεσσαλονίκη», σημειώνει η αμερικανική εταιρεία αρχιτεκτόνων

Ανακοίνωση για τη Νέα Τούμπα εξέδωσε η αμερικανική εταιρεία αρχιτεκτόνων Populous, που ανέλαβε επίσημα μέρος της υλοποίησης των μελετών για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

«Δεν θα είναι ένα απλό στάδιο, αλλά θα είναι ένα hub για όλους, ένα μέρος για εκδηλώσεις όλο τον χρόνο και για όλους τους κατοίκους της πόλης, έτσι ώστε να αυξήσουμε την χρήση του γηπέδου πέραν των αγωνιστικών δεδομένων», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της εταιρείας που υπογραμμίζεται ότι «η σχεδιαστική μας προσέγγιση είναι να δημιουργήσουμε ένα έργο μοναδικό για το περιβάλλον και για την κοινότητα συνολικά. Θέλουμε να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ να κάνει ένα γήπεδο που θα είναι τοπόσημο για τη Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε ακόμη: «Νέα Τούμπα» όπως... Emirates Stadium: Ποιες είναι οι εταιρείες που θα κάνουν τις μελέτες

Ο εκπρόσωπος της Populous, Νικ Ρέινολντς, project director του έργου ανεφερόμενος στους ασπρόμαυρους, στην ίδια ανακοίνωση, επισήμανε ότι «η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει θέσει ένα ξεκάθαρο όραμα για το τι θέλει να πετύχει, σε μια καταπληκτική τοποθεσία γεμάτη ιστορία, ακριβώς στην καρδιά της κοινότητας του ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλο προνόμιο και μια θαυμάσια ευκαιρία για την Populous και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δημιουργήσουμε ένα γήπεδο για το μέλλον, το οποίο θα εκτοξεύσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας και θα προσφέρει έναν νέο προορισμό για τη Θεσσαλονίκη».