Skip to main content

Πόρος: Βίντεο λίγο πριν τη μοιραία πτώση του ελικοπτέρου στη θάλασσα

«Μετά την περιστροφή γύρω από τον εαυτό του, υπήρξε έκρηξη και το ελικόπτερο έπεσε μέσα στη θάλασσα» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Βίντεο ντουκουμέντο ακριβώς πριν την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου στον Γαλατά Τροιζηνίας στη βορειοανατολική Πελοπόννησο κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι (δείτε εδώ) δημοσιεύει το iefimerida.gr.

«Όλα έγιναν ακαριαία μέσα σε δευτερόλακρι΄ςωεπτα». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στην ΕΡΤ την πτώση ελικοπτέρου που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη θαλάσσια περιοχή Πόρου και Γαλατά. «Εκείνη την ώρα ήμουν σε απόσταση περίπου 700 μέτρα από το ελικόπτερο. Εκείνο έκανε μια περιστροφή γύρω από τον εαυτό του, γύρω στα 50 μέτρα πάνω από το έδαφος. Αμέσως μετά την περιστροφή υπήρξε έκρηξη και έπεσε μέσα στη θάλασσα», συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας. Ακόμη πρόσθεσε πως το σημείο του συμβάντος «βρίσκεται πολύ κοντά στο Λιμάνι και για τον λόγο αυτό έσπευσε άμεσα σε αυτό το Λιμενικό».

Το Λιμενικό Σώμα σε ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών τρεις σοροί ανδρών.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, το ελικόπτερο ήταν τύπου Agusta Α-109 και ανήκει σε επιχειρηματία, ο οποίος το εκμισθώνει για εμπορική χρήση. Το ελικόπτερο το μίσθωσαν δύο Ρώσοι από το Γαλατά για το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Δείτε το βίντεο του iefimerida.gr: