Skip to main content

Πώς έφτασε η ΕΛΑΣ στο κρησφύγετο Παππά - Τον έκρυβε Ελληνοουκρανή Χρυσαυγίτισσα

Τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής έκρυβε στο διαμέρισμα μια 52χρονη Ουκρανή με ελληνική υπηκοότητα, η οποία ήταν υποψήφια για τον δήμο της Αθήνας.

Επί μια εβδομάδα είχε θέσει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε στενό κλοιό το διαμέρισμα – κρησφύγετο, όπου εντόπισε και συνέλαβε το βράδυ της Παρασκευής τον Χρήστο Παππά.  

Οι αρχές, σύμφωνα με το kathimerini.gr, οδηγήθηκαν στο σπίτι της οδού 28ης Οκτωβρίου 24 στου Ζωγράφου μετά από σχετική πληροφορία.

Ακολούθησε μυστική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, που έθεσε υπό διαρκή παρακολούθηση το εν λόγω σπίτι.



Στο διάστημα που μεσολάβησε οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν την παρουσία του, παρότι ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες , δεν είχε βγει από το σπίτι.

Διαβάστε ακόμη: Συνελήφθη στην Αθήνα ο φυγόποινος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς

Εν τέλει, σήμερα οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποίησαν έφοδο στο διαμέρισμα και τον συνέλαβαν.

Χρυσαυγίτισσα η γυναίκα που τον έκρυβε

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το kathimerini.gr, τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής έκρυβε στο διαμέρισμα μια 52χρονη Ουκρανή με ελληνική υπηκοότητα, η οποία ήταν υποψήφια με την παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του 2019. Η γυναίκα συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ο Χρήστος Παππάς βρίσκεται στα κρατητήρια της Υπηρεσίας, στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ, και το πρωί θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών.

Υπενθυμίζεται ότι καταζητείτο για περίπου εννέα μήνες, από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν μαζί με άλλα κορυφαία στελέχη της Χρυσής Αυγής είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.