Skip to main content

Πώς να επιλέξετε μοδάτα ανδρικά γυαλιά ηλίου

Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου συμπληρώνουν μοναδικά το καθημερινό σας στυλ. Δείτε πώς θα απογειώσετε το look σας με τα κατάλληλα γυαλιά!

Πώς να επιλέξετε ανδρικά γυαλιά έχοντας ως βάση το σχήμα του προσώπου σας;

Το σχήμα του προσώπου είναι καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή των κατάλληλων γυαλιών ηλίου. Ειδικά για τους άνδρες, η έρευνα για γυαλιά ηλίου ανδρικά αποτελεί μία δύσκολη διαδικασία. Υπάρχουν σκελετοί που δεν ταιριάζουν σε όλους. Κάποιοι από αυτούς είναι οι τετράγωνοι και οι ορθογώνιοι σκελετοί. Οι συγκεκριμένοι ταιριάζουν μόνο σε στρογγυλά και σε οβάλ πρόσωπα!  Ωστόσο, είναι απαραίτητο να επισημάνουμε ότι στα συγκεκριμένα σχήματα προσώπου δεν ταιριάζουν οβάλ και στρογγυλοί σκελετοί γυαλιών. Από την άλλη, αν επιθυμείτε η αγορά των γυαλιών σας να είναι γρήγορη και όχι χρονοβόρα, οι καλύτερες επιλογές για ανδρικά γυαλιά ηλίου είναι οι σκελετοί aviator και οι wrap. Οι σκελετοί αυτοί ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα, ανεξαρτήτως σχήματος, κι έτσι δεν χρειάζεστε ιδιαίτερο χρόνο για να επιλέξετε τον σκελετό που θα αγοράσετε. Βέβαια, είναι καλό να σκεφτείτε ότι η αγορά γυαλιών δεν γίνεται κάθε χρόνο, οπότε χρειάζεται να επιλέξετε έναν σκελετό που θα είναι και του χρόνου στη μόδα.  

Ποιο σχήμα γυαλιών συνδυάζει την μόδα με τον υψηλό δείκτη προστασίας;

Αν συνεχώς αναζητάτε στο διαδίκτυο «αγοράζω guess στο answear», προσπαθήστε να βρείτε εκείνα που έχουν τον μεγαλύτερο δείκτη προστασίας. Αν ο ήλιος επηρεάζει πολύ τον τρόπο που κινείστε και δε νιώθετε ασφαλείς με τα γυαλιά ηλίου που ήδη έχετε, σας συστήνουμε να αγοράσετε γυαλιά με φακό polarized. Ο πολωτικός αυτός φακός προσφέρει μία έξτρα προστασία για τα μάτια, καθώς ελαχιστοποιεί την αντανάκλαση των ακτίνων του ήλιου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νιώθετε πιο ξεκούραστοι και να μην έχετε τάση για πονοκέφαλο. Ο συγκεκριμένος τύπος φακών είναι πολύ εύχρηστος για όσους λατρεύουν τις δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους. Για παράδειγμα, αν παίζετε beach volley στην παραλία ή κάνετε snowboard το χειμώνα, τα polarised γυαλιά ηλίου αποτελούν την καλύτερη επιλογή. Όσον αφορά το σχήμα των γυαλιών, οι πολωτικοί φακοί μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους σκελετούς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το κατάλληλο σχήμα γυαλιών που ταιριάζει στο πρόσωπό σας και να σκεφτείτε αν είναι ο ιδανικός για τις δραστηριότητές σας.

Ποια ανδρικά γυαλιά ηλίου συνδυάζονται άψογα με τα καλοκαιρινά μας outfits;

Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαιρινό μας ντύσιμο είναι πάντα πιο χαλαρό και πιο φωτεινό από ό,τι είναι το χειμώνα. Το καλοκαίρι μπαίνουν στη ζωή μας τα χρώματα κι έτσι η επιλογή γυαλιών ηλίου γίνεται αρκετά εύκολη. Εκτός από το σχήμα των γυαλιών που είναι σημαντικό να ταιριάζει στο πρόσωπο σας, είναι εξίσου απαραίτητη η κατάλληλη επιλογή χρωμάτων. Το χρώμα είναι αυτό που ταιριάζει με τα ρούχα σας και προσθέτει πάντα κάτι παραπάνω στο στυλ σας. Οι άντρες τις περισσότερες φορές αγοράζουν σκουρόχρωμους σκελετούς, διότι είναι αυτοί που ταιριάζουν με όλα τους τα ρούχα. Ωστόσο, η μόδα πλέον έχει εξελιχθεί και τα taboo των χρωματικών συνδυασμών έχουν ελαττωθεί. Επομένως, δεν χρειάζεται να παραμείνετε στις κλασικές σας επιλογές. Αλλάξτε το look σας αγοράζοντας έναν σκελετό με έντονο χρώμα, όπως πράσινο ή κίτρινο. Τα χρώματα αυτά είναι πλέον στη μόδα και μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με όλα τα καλοκαιρινά σας outfist! Αν είστε έτοιμοι για αγορές, μπείτε στο https://answear.gr/m/tommy-hilfiger και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.