Skip to main content

Πού θα γίνουν rapid test για τον κορωνοϊό την επόμενη εβδομάδα στον δήμο Χαλκηδόνος

Για τους μη εμβολιασμένους η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον αν ο έλεγχος γίνει σε ιδιωτικό διαγνωστικό.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 που πραγματοποιούν κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου Χαλκηδόνος.

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει ελέγχους από τις 9.30 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι στη Νέα Μεσήμβρια (Αγροτικό Ιατρείο) και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 τις ίδιες ώρες στον Άγιο Αθανάσιο (Αγροτικό Ιατρείο).

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.