Skip to main content

Πρασινίζει το Κονταξοπούλειο δημοτικό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου

Ο δήμος Ωραιοκάστρου προχωρά σε δενδροφυτεύσεις και φυτεύσεις καλλωπιστικών θάμνων στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου - Δράσεις και σε άλλες περιοχές

Ένας νέος πνεύμονας πρασίνου δημιουργείται στην καρδιά του Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα στο «Κονταξοπούλειο» Δημοτικό Γυμναστήριο.

Η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του δήμου Ωραιοκάστρου, Σοφία Δημητριάδου, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.), Αναστάσιο Πανιώρη, προχωρούν σε δενδροφυτεύσεις και σε φυτεύσεις καλλωπιστικών θάμνων στις εγκαταστάσεις του Γυμναστηρίου.

«Ξεκινήσαμε σήμερα φυτεύοντας δεκάδες καλλωπιστικούς θάμνους. Θα συνεχίσουμε τις επόμενες ημέρες με φυτεύσεις φλαμουριών και δεκάδων κισσών. Προστατεύουμε το περιβάλλον και ενισχύουμε το πράσινο σε κάθε γωνιά του δήμου μας», τόνισε η κ. Δημητριάδου.

«Σε συνεργασία με την αντιδήμαρχο Καθημερινότητας καλλωπίζουμε το Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο, ενώ παράλληλα συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και ενισχύουμε την οικολογική συνείδηση των πολιτών», είπε ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., Αναστάσιος Πανιώρης.

Το επόμενο διάστημα η αντιδημαρχία Καθημερινότητας του δήμου Ωραιοκάστρου θα συνεχίσει τις φυτεύσεις δέντρων και καλλωπιστικών θάμνων και σε άλλες περιοχές του δήμου Ωραιοκάστρου.