Skip to main content

Premier League: Πράσινο φως της κυβέρνησης για επανεκκίνηση τον Ιούνιο

Οι επικεφαλής του κορυφαίου πρωταθλήματος της Αγγλίας φέρεται να έχουν έρθει σε συμφωνία για την επανεκκίνησή του σε δύο μήνες από τώρα.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την κυβέρνηση για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος τον Ιούνιο, βρίσκονται οι επικεφαλής της Premier League.

Όπως μεταδίδει η αγγλική εφημερίδα «Mirror», υπάρχει προσωρινή συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα τον Ιούνιο, κάτι που προϋποθέτει την τέλεση αγώνων κεκλεισμένων των θυρών ενώ θα υπάρξουν αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές με τις 20 ομάδες της Premier League να φέρεται πως έχουν παρουσιάσει το πλάνο για την επανεκκίνηση.

Πιο αναλυτικά το πλάνο συζητήθηκε την περασμένη Παρασκευή σε έκτακτη σύσκεψη και υπήρξε κατ΄αρχήν συμφωνία για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες ενώ μεταξύ άλλων συζητήθηκε επίσης η πιθανότητα να είναι οι ποδοσφαιριστές εσώκλειστοι, ώστε να περιοριστούν οι επαφές τους με άλλους ανθρώπους και να περιοριστεί στο ελάχιστο η πιθανότητα να νοσήσουν από τον κορωνοϊό.

Επίσης, σαν σκέψη υπάρχει να γίνουν συζητήσεις και με τα δύο κανάλια που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα (Sky Sports και BT Sport), ώστε να διαπιστώσουν εάν υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο τα παιχνίδια να παίζονται σε κάποιο ελεύθερο κανάλι, ώστε να μείνει ο κόσμος στο σπίτι του.