Skip to main content

Πρεμιέρα εκπτώσεων: Μείωση τιμών έως 60% στην αγορά της Θεσσαλονίκης

Περιορισμένη η κίνηση την πρώτη ημέρα των εκπτώσεων - Σε γενναίες μειώσεις τιμών προχώρησαν οι έμποροι για να δελεάσουν τους καταναλωτές.

Σε αναγνωριστικές βόλτες αναλώθηκαν κατά κύριο λόγο οι Θεσσαλονικείς, σήμερα, πρώτη ημέρα των χειμερινών εκπτώσεων. Είχαν προηγηθεί οι προσφορές με αποτέλεσμα κάποιοι καταναλωτές να σπεύσουν να κάνουν τις αγορές τους προκειμένου να προλάβουν τα είδη που είχαν επιλέξει.

Σήμερα από το πρωί η αγορά της Θεσσαλονίκης είχε δύο όψεις, με τα καταστήματα των αλυσίδων ένδυσης να σφίζουν από ζωή και τις άλλες μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναμένουν πελάτες προσδοκώντας να τονώσουν τον καθημαγμένο τζίρο τους.

Όπως λένε εκπρόσωποι της αγοράς, οι χειμερινές εκπτώσεις που θα ολοκληρωθούν στις 29 Φεβρουαρίου, αποτελούν την τευλευταία ευκαιρία για πολλά εμπορικά καταστήματα που κρατούνται στη ζωή με νύχια και με δόντια. Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, οι έμποροι έσπευσαν να μειώσουν τις τιμές των προϊόντων τους γενναία προκειμένου να δελεάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές.

Στα είδη ένδυσης οι εκπτώσεις αγγίζουν το 60%, στα είδη υπόδησης κυμαίνονται από 20 έως 50%. Στο παιχνίδι των εκπτώσεων εκτός από τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και καλλυντικών, μπαίνουν δυναμικά τόσο οι αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, όσο και τα καταστήματα επίπλων.

Αξίζει να σημειωθεί πως την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, δηλαδή στις 19 Ιανουαρίου, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν, με προτεινόμενο ωράριο 11:00 με 18:00.

Αυτό που αποτελεί κοινό τόπο για τους εμπόρους είναι το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, παροτρύνοντας το  μάλιστα να εκμεταλλευτεί τις χαμηλές τιμές, προβαίνοντας όμως εγκαίρως σε έρευνα αγοράς με γνώμονα τη σχέση ποιότητας και τελικής τιμής, επιλέγοντας τα προϊόντα που επιθυμεί βάσει των πραγματικών του αναγκών.