Skip to main content

Premium Tourism Awards από τα τουριστικά γραφεία Μακεδονίας - Θράκης

Η θεσμοθέτηση των συγκεκριμένων βραβείων σε ετήσια βάση, έχει σαν στόχο την αναγνώριση των αρίστων στον ελληνικό τουρισμό.

Η Ένωση Tουριστικών Γραφείων Μακεδονίας - Θράκης, σε συνεργασία με την εταιρία τουριστικού μάρκετινγκ Respond On Demand, θεσμοθετεί από φέτος τα Premium Tourism Awards.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στόχος είναι τα εν λόγω βραβεία, όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Τ.Γ.Μ.Θ Βύρων Θεολόγης, να γίνουν θεσμός και να αποτελούν αναγνώριση και ανάδειξη των τουριστικών επιχειρήσεων που ξεχωρίζουν στον τουριστικό τομέα, όπως ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, επιχειρήσεις κλπ.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της διοργανώτριας εταιρείας Μαρίας Αθανασοπούλου, με τα Premium Tourism Awards θα επιβραβεύονται οι καλύτεροι του τουρισμού από εκείνους που τους γνωρίζουν και μπορούν να τους αξιολογήσουν καλύτερα από όλους, δηλαδή τους ίδιους τους τουριστικούς πράκτορες.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες κατηγορίες για όλων των τύπων τα ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, προορισμούς, εστιατόρια, οινοποιεία κλπ. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο από τα μέλη - τουριστικά γραφεία της Ένωσης.

Η θεσμοθέτηση των βραβείων σε ετήσια βάση, έχει σαν στόχο την αναγνώριση των αρίστων στον ελληνικό τουρισμό και η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας - Θράκης, με αυτό τον τρόπο είναι βέβαιη ότι θα δημιουργήσει ένα ισχυρό κίνητρο για τους επαγγελματίες του τουρισμού να βελτιώνουν συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

H απονομή των Premium Tourism Awards από την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας - Θράκης, θα γίνει online στις 28 Μαΐου 2021. Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές έως τις 10 Μαΐου 2021.