Skip to main content

Πριμ 200.000 ευρώ στην εθνική πόλο ο Μαρινάκης - Το μισό θα δοθεί σε πυρόπληκτους

Ύστερα από κοινή απόφαση των διεθνών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, το μισό ποσό θα διατεθεί στους πυρόπληκτους.

Με το ποσό των 200.000 ευρώ πριμοδοτεί την Εθνική ομάδα πόλο ανδρών για το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλησε μ' αυτό τον τρόπο να επιβραβεύσει τους αθλητές και τους προπονητές γι' αυτή την σπουδαία επιτυχία που ήρθε την ώρα που η Ελλάδα βιώνει τόσο δύσκολες στιγμές.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών που σε αυτές τις σκοτεινές μέρες για τον τόπο μας προσέφερε χαμόγελο και υπερηφάνεια και ανέβασε το φρόνημα του λαού μας ψηλότερα με την τεράστια επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι είναι υπερήφανοι για τον άθλο της ελληνικής Υδατοσφαίρισης που χαρίζει στην Ελλάδα, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες κορυφές».

Δίνουν το μισό στους πυρόπληκτους οι διεθνείς

Ύστερα από κοινή απόφαση των διεθνών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, το μισό ποσό θα διατεθεί στους πυρόπληκτους και όσους δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες από τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την Ελλάδα.

Το ποστάρισμα της ΕΟΕ:

Εκ μέρους της Εθνικής ομάδας πόλο, ο αρχηγός της Γιάννης Φουντούλης, με αφορμή το πριμ που έδωσε στους παίκτες ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε τα εξής:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους».