Skip to main content

Πρύτανης ΑΠΘ: Δεν εμβολιάστηκα εκτός σειράς - Συστηματικά κατευθυνόμενη σπίλωση

Ο Νίκος Παπαϊωάννου διαψεύδει δημοσίευμα που τον φέρει να εμβολιάστηκε εκτός σειράς - Το αποδίδει στα τελευταία γεγονότα με την κατάληψη στο ΑΠΘ

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου δημοσίευμα που τον φέρει να εμβολιάστηκε εκτός σειράς κατά του κορωνοϊού.

Σε δήλωσή του, ο κ. Παπαϊωάννου επισημαίνει ότι πρόκειται για ψευδή αναφορά και εξηγεί σημειώνοντας πως συμπεριελήφθην στη λίστα των μελών ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας προς εμβολιασμό ως επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Σημειώνει, δε, ότι η επίσημη ενημέρωση των αρμόδιων εμβολιαστικών Αρχών έγινε από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο πρύτανης του ΑΠΘ και καθηγητής Παθολογικής Ανατομικής του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας τονίζει ακόμη πως «η συστηματική και κατευθυνόμενη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου και προσωπικής μου στοχοποίησης αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στο Αριστοτέλειο δεν με αγγίζει».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Documentonews.gr, ο κ. Παπαϊωάννου, ο οποίος χαρακτηρίζεται «εκλεκτός πρύτανης του Μητσοτάκη που έβαλε τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ», εμβολιάστηκε εκτός σειράς, «παρακάμπτοντας παθολόγους του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

Γίνεται, δε, αναφορά ότι «ο πρύτανης είναι καθηγητής κτηνιατρικής και όχι Ιατρικής, οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον εμβολιασμό του. Ωστόσο φαίνεται πως ο πρύτανης ξεπέρασε και αυτό το εμπόδιο καθώς στην καρτέλα εμβολιασμού εμφανίζεται ως "Παθολόγος"».