Skip to main content

Προχωρά η μακροχρόνια παραχώρηση του Αλεξάνδρειου στον Ερασιτέχνη Άρη

Οι παράγοντες του «κιτρινόμαυρου» Ερασιτέχνη συναντήθηκαν σήμερα με τους Γιώργο Βασιλειάδη, Κατερίνα Νοτοπούλου και Σωκράτη Φάμελλο.

Συνάντηση για το ενδεχόμενο μακροχρόνιας παραχώρησης του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου στον Ερασιτέχνη Άρη πραγματοποιήθηκε σήμερα με πρωτοβουλία της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνας Νοτοπούλου.

Στη συνάντηση που έγινε στο γραφείο του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη ήταν παρόντες πέρα από τον ίδιο και την κ. Νοτοπούλου, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος και παράγοντες του «κιτρινόμαυρου» Ερασιτέχνη.

Συγκεκριμένα τον Άρη εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Αλεξανδρίδης και ο νομικός σύμβουλος Χρήστος Γρόλλιος ενώ σημειώνεται πως αν αυτό υλοποιηθεί τότε οι Θεσσαλονικείς θα συντηρούν εξ' ολοκλήρου την ιστορική τους έδρα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου:

«Mε πρωτοβουλία της Υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλου πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου με θέμα τη μακροχρόνια παραχώρηση του «Αλεξάνδρειου Μέλαθρου» στον Ερασιτέχνη Άρη. Ενός χώρου που είναι συνυφασμένος με την ιστορία τόσο του συλλόγου όσο και του ελληνικού μπάσκετ.

Στη συνάντηση, όπου το «παρών» έδωσαν και εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη, συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι της επικείμενης συμφωνίας και αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι ενέργειες που απαιτούνται ώστε να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του γηπέδου στον Ερασιτέχνη Άρη, το αμέσως επόμενο διάστημα».