Skip to main content

Πρόεδρος Εφοριακών Θεσσαλονίκης: Απονέμουμε χρυσό βατόμουρο στην ΑΑΔΕ

Οι εφοριακοί εκφράζουν σοβαρά παράπονα γύρω από την υποστελέχωση των υπηρεσιών τους και την αναποτελεσματικότητα των ψηφιακών εφαρμογών.

Αιχμές άφησε προς την ΑΑΔΕ ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Νομών Θεσσαλονίκης - Κιλκίς - Χαλκιδικής Μενέλαος Παπαποστόλου κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που έγινε χθες στη Θεσσαλονίκη.

Τα προβλήματα που επισημάνθηκαν η υποστελέχωση των φορολογικών υπηρεσιών, η αναποτελεσματικότητα των ψηφιακών εφαρμογών και η άνευ σχεδίου όπως λένε σύσταση, κατάργησης ή συγχώνευσης φορολογικών υπηρεσιών.

«Απονέμουμε το χρυσό βατόμουρο της ψηφιοποίησης των υπηρεσιών μας στην διοίκηση της ΑΑΔΕ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαποστόλου αναφερόμενος στις κινήσεις της Αρχής που αφορούσαν την αποτελέσματικότητα και την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, αλλά και τη διασφάλιση των δημοσίων εσόδων.

Για την αποτελεσματική και εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών μας, αλλά και για την διασφάλιση των δημοσίων εσόδων που όπως είπώθηκε είναι επικτατική ανάγκη η επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό με την πρόσληψη άμεσα μέσω ΑΣΕΠ 2.000 εφοριακών.

«Οι προωθούμενες οργανωτικές αλλαγές όχι μόνο δεν λύνουν το πρόβλημα της τεράστιας έλλειψης προσωπικού, αλλά το επιτείνουν και μάλιστα διακινδυνεύουν το δημόσιο συμφέρον και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των φορολογουμένων πολιτών», τόνισε ο κ. Παπαποστόλου.