Skip to main content

Στη φυλακή ο 76χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια στις εγγονές του

Ο άνδρας, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη την Κυριακή στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης μετά από ανώνυμη καταγγελία γυναίκας στο Χαμόγελο του Παιδιού

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 76χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος των τεσσάρων εγγονών του, ηλικίας 16, 12 και 9 (δίδυμες) ετών.

Ο άνδρας, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη την Κυριακή στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης μετά από ανώνυμη καταγγελία γυναίκας στο Χαμόγελο του Παιδιού και οδηγήθηκε τη Δευτέρα στην εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη για ασέλγεια και σήμερα στην ανακρίτρια.

Στην απολογία του ο 76χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν είχε κανένα σεξουαλικό κίνητρο ούτε πρόθεση να ασελγήσει κατά των εγγονών του αλλά, όπως ανέφερε τόσο ο ίδιος όσο οι συγγενείς του, είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός ως άνθρωπος, επομένως πιθανών παρεξηγήθηκαν οι αγκαλιές που έκανε στις εγγονές του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο γιος ρώτησε τη μεγάλη του κόρη ηλικίας 16 ετών γιατί δεν ανέφερε ποτέ νωρίτερα κάποια τέτοια συμπεριφορά του παππού της, αυτή φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν θεώρησε ύποπτο τότε.

Όπως έγραψε νωρίτερα η Voria.gr, οι συγγενείς του 76χρονου που τόνισαν πως είναι πεπεισμένοι ότι ο άνδρας δεν έχει κάνει τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, επισημαίνοντας μάλιστα πως αν ασελγούσε σε βάρος των εγγονών του, "θα τον σκότωναν οι ίδιοι".

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή και οδηγήθηκε με σύμφωνη γνώμη στις φυλακές.

Δείτε τι δήλωσε ο δικηγόρος: