Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021
x

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους γονείς κατοίκους του δήμου Θεσσαλονίκης με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας μέχρι 12 ετών

To πρόγραμμα «Σχολές Γονέων» πρόκειται να υλοποιήσει για το χειμερινό εξάμηνο του 2021 από την Τετάρτη 13 Οκτωβριου η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Σκοπός του προγράμματος, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είναι η ενημέρωση των νέων γονιών με μικρά παιδιά για θέματα που αφορούν τη διαπαιδαγώγησή τους σύμφωνα με τις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους και τις αρχές συμβουλευτικής καθώς τα πρώτα παιδικά χρόνια καθορίζουν σημαντικά τη προσωπικότητα των παιδιών.

Ο συντονισμός της ομάδας γίνεται από ψυχολόγο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του δήμου Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους γονείς κατοίκους του δήμου Θεσσαλονίκης με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας μέχρι 12 ετών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 10 δίωρες ομαδικές συναντήσεις γονέων. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στο χώρο του Ειδικού Ψυχαγωγικού Κέντρου, Γρ. Ξενοπούλου 8, κάθε Τετάρτη από 17:00 έως 19:00 μμ.  Η συμμετοχή των γονέων είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να συμπληρώνουν μια αίτηση συμμετοχής, την οποία θα μπορούν να εκτυπώσουν από τον παρακάτω σύνδεσμο. Η αίτηση θα αποσταλεί  με e-mail στις διευθύνσεις: m.kalogeropoulou@thessaloniki.grg.chatzis@thessaloniki.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 2313318938, πρωινές ώρες 8:00-14:00μμ
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ