Skip to main content

Πρόγραμμα τηλεκατάρτισης ελεύθερων επαγγελματιών από τη ΧΑΝΘ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια 100 ωρών και διεξάγεται για τους ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να λάβουν το επίδομα των 600 ευρώ.

Πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για ελεύθερους επαγγελματίες προκειμένου να λάβουν το επίδομα των 600€, στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, προσφέρει το Κέντρο δια Βίου Μάθησης της Χ.Α.Ν.Θ.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια 100 ωρών και διεξάγεται με την μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης, σε συνεργασία της Χ.Α.Ν.Θ. με το Ολοκληρωμένο Σύστημα Τηλεκατάρτισης του οργανισμού E-demetra (αύξων αριθμός μητρώου 344).
 
Το εκπαιδευτικό επίδομα για την παρακολούθηση του συγκεκριμένου προγράμματος είναι 600€ ανά εκπαιδευόμενο και οι κλάδοι στους οποίους απευθύνεται είναι οι εξής:

•        Δικηγόροι

•        Γιατροί συμπεριλαμβανομένων των Οδοντιάτρων, Ψυχιάτρων και λοιπού Ιατρικού Προσωπικού

•        Μηχανικοί/Αρχιτέκτονες

•        Οικονομολόγοι/Λογιστές

•        Εκπαιδευτικοί

•        Ερευνητές

Για να δηλώσετε συμμετοχή - μέχρι 16 Απριλίου 2020 - ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://ymca.gr/aitisi-eggrafis-epidoma-katartisis/, προκειμένου να αναλάβει η Χ.Α.Ν.Θ. τη διαδικασία εγγραφής και ένταξής σας στο πρόγραμμα που θα επιλέξετε.

«Μέσα σε όλες τις δυσκολίες που έχει επιφέρει η αναστολή λειτουργίας όλων των δραστηριοτήτων της Χ.Α.Ν.Θ., υπάρχει τρόπος να στηρίξουμε τον κοινωφελή αυτόν οργανισμό, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα της δωρεάν επιμόρφωσης» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.