Skip to main content

Προγράμματα συντήρησης ΒΜW και ΜΙΝΙ Value Service από 50 ευρώ!

Εμπιστευτείτε το Service της BMW και του ΜΙΝΙ σας, στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο της Παπαδόπουλος ΑΕ - Τα δύο προγράμματα συντήρησης

H Παπαδόπουλος ΑΕ αποτελεί τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή αυτοκινήτων BMW και MINI στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, με έδρα το 16ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών. Η εταιρεία έχει χαράξει μια πολυετή παρουσία στην αγορά των πολυτελών αυτοκινήτων και μια μακρόχρονη συνεργασία με τον Όμιλο BMW Hellas. Ως συνέπεια, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για μία ειλικρινή δέσμευση απέναντι στους πελάτες της.

Πρόγραμμα BMW Value Service

Σίγουρα γνωρίζεις πως η ετήσια συντήρηση του αυτοκινήτου σου είναι εξαιρετικά σημαντική για την ασφαλή και μακρόχρονη λειτουργία του. Ιδίως την εποχή του χειμώνα, όπου οι καιρικές συνθήκες απαιτούν τη βέλτιστη λειτουργία της BMW σου.

Ως κάτοχος BMW, επιθυμείς το αυτοκίνητο σου να διατηρεί τις επιδόσεις και την αγοραστική του αξία με το πέρασμα του χρόνου. Για αυτό το λόγο, θέλεις να είσαι σίγουρος πως η ετήσια συντήρηση του, γίνεται σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο BMW με ανταλλακτικά και αναλώσιμα υψηλών προδιαγραφών. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί της Παπαδόπουλος ΑΕ θα φροντίσουν την BMW σου επαγγελματικά, αξιόπιστα και αποτελεσματικά.

Στην Παπαδόπουλος ΑΕ, πιστεύουμε πως κάθε BMW αξίζει να λαμβάνει ποιοτικό σέρβις στη σωστή τιμή, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Έχοντας στόχο να καλύψουμε αυτή τη σημαντική ανάγκη για τους πελάτες μας, δημιουργήσαμε το BMW Value Service. Ένα μόνιμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα συντήρησης αυτοκινήτων, με εξαιρετικά προνομιακές χρεώσεις.

Τα πακέτα BMW Value Service περιλαμβάνουν την εργασία, γνήσια ανταλλακτικά που συνοδεύονται από διετή εγγύηση, καθώς και γνήσια λιπαντικά BMW. Το αποτέλεσμα; Κορυφαία ποιότητα σε απίστευτη τιμή.

Επίλεξε το δικό σου μοντέλο και ανακαλύψτε τα διαθέσιμα πακέτα BMW Value Service. Κάλεσε τους BMW specialists της Παπαδόπουλος ΑΕ για περισσότερες πληροφορίες στο 2310 478100.

Πρόγραμμα ΜΙΝΙ Value Service

Για την ετήσια συντήρηση του ΜΙΝΙ σου, επίλεξε την Παπαδόπουλος ΑΕ.

Για το δικό σου ΜΙΝΙ, αξίζει μόνο η επαγγελματική φροντίδα. Διατήρησε το σαν καινούριο με το πρωτοποριακό και μόνιμο πρόγραμμα συντήρησης ΜΙΝΙ Value Service, σε προνομιακά χαμηλές τιμές!

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας, εξασφαλίζουν την εργοστασιακή συντήρηση του ΜΙΝΙ σου, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά αυθεντικά ανταλλακτικά και λιπαντικά MINI. Διατήρησε το ΜΙΝΙ σου σε φόρμα όλο το χρόνο και απόλαυσε αμέτρητες διαδρομές!

Επίλεξε το μοντέλο του MINI σου, για να ενημερωθείς για τα διαθέσιμα πακέτα συντήρησης ΜΙΝΙ Value Service. Κάλεσε σήμερα την Παπαδόπουλος ΑΕ για περισσότερες πληροφορίες στο 2310 478100.