Skip to main content

Προκλητική ανάρτηση Ρουβίκωνα: Αδύνατον να μας σταματήσει η ΕΛΑΣ

Με ανάρτησή του στο Facebook το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα υποστηρίζει ότι είναι «αδύνατον» να τους σταματήσει η ΕΛΑΣ.

Την αδυναμία της αστυνομίας να σταματήσει τη δράση του Ρουβίκωνα, μετά το νέο χτύπημα την Πέμπτη στα γραφεία εταιρείας με ιχυοκαλλιέργειες σχολιάζει ηγετικό στέλεχος της ομάδας.

Με ανάρτησή του στο Facebook το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα υποστηρίζει ότι είναι «αδύνατον» να τους σταματήσει η ΕΛΑΣ, τονίζοντας «οι εν δυνάμει "στόχοι" είναι εκατοντάδες» και αφετέρου «εμείς έχουμε πλέον πολύ κόσμο "αχαρτογράφητο" απο τις αρχές».

Όπως αναφέρει, οι ενέργειες της ομάδας «είναι δουλεμένες αρκετά, έχουν ελάχιστο χρόνο τέλεσης,και πλεονέκτημα αιφνιδιασμού».

Η ανάρτησή του έχει ως εξής:

Η Αθήνα είναι μια τεράστια πόλη. Οι εν δυνάμει "στόχοι" είναι εκατοντάδες. Εμείς έχουμε πλέον πολύ κόσμο "αχαρτογράφητο" απο τις αρχές. Ολα αυτά συντελούν στο να μην είναι δυνατή η αποτροπή ενεργειών όπως οι δικές μας οι οποίες είναι δουλεμένες αρκετά, έχουν ελάχιστο χρόνο τέλεσης,και πλεονέκτημα αιφνιδιασμού. Αυτό που θέλουν να κάνει η ΕΛΑΣ(κυρίως οι δεξιοί και νεοφιλελεύθεροι κύκλοι)είναι ατελέσφορο και αδύνατον. Εκτός και εαν ακολουθήσει τακτικές ανορθόδοξες όπου επι του παρόντος κανείς ακόμα δεν το θέλει.