Skip to main content

Προσφέρει ένα εισιτήριο με κάθε αλλαγή πτήσης η SKY express

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία SKY express στο 2152156510 ή με e-mail στο callcenter@skyexpress.gr.

Όσοι επιβάτες είχαν κλείσει εισιτήριο έως εχθές Πέμπτη 5/11/2020, ώρα 12.00 μ.μ., για πτήση που θα πραγματοποιηθεί στις ερχόμενες τρεις εβδομάδες της επίσημης γενικής απαγόρευσης και επιθυμούν αλλαγή του εισιτηρίου τους, η εταιρεία SKY express ενημερώνει με ανακοίνωση πως:

1) Η αλλαγή εισιτηρίου τους είναι δωρεάν (χωρίς rebooking fee & χωρίς τυχόν χρέωση διαφοράς ναύλου).
2) Η εταιρεία προσφέρει άλλο ένα δωρεάν εισιτήριο στον αγαπημένο τους προορισμό (με ισχύ 12 μηνών).

«Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που καλείται να διανύσει η χώρα για δεύτερη φορά, η SKY express στέκεται στο πλευρό των επιβατών της με ασύγκριτες προσφορές και υπηρεσίες, ενδυναμώνοντας έτσι την ήδη υπάρχουσα σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες», αναφέρει σχετικά η εταιρεία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την SKY express στο 2152156510 ή με e-mail στο callcenter@skyexpress.gr.

«Οι μέρες που έρχονται θα αποτελέσουν  δοκιμασία για όλους μας, μια δοκιμασία που θα ξεπεράσουμε, όμως, μαζί. Και όταν αυτή η κρίσιμη περίοδος τελειώσει, θα έχουμε δημιουργήσει σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης, σεβασμού και αισιοδοξίας, και θα πετάξουμε μαζί στη νέα εποχή για τις αερομεταφορές στην πατρίδα μας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.