Skip to main content

Προσφορά πρωϊνού γεύματος στο προσωπικό νοσηλείας Covid -19 στο Παπαγεωργίου

Τα γεύματα μοιράστηκαν στο προσωπικό των κλινικών Covid-19 και της ΜΕΘ, που δίνει τεράστιο αγώνα καθημερινά, λόγω της πανδημίας.

Ένα... γευστικό «ευχαριστώ» προς το προσωπικό του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου που έχει αναλάβει τη φροντίδα ασθενών με Covid-19, εξέφρασε η επιχείρηση «Φάνης- παραδοσιακές πίτες», προσφέροντας πρωινά γεύματα συμπαράστασης.

Τις δεκάδες παραδοσιακές πίτες και τους χυμούς παρέδωσε χθες στη Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Μαρία Παπαθεοδώρου, ο ιδιοκτήτης της επιχείρισης Θεοφάνης Καβάζης, με τη συνδρομή του δήμου Αμπελοκήπων -Μενεμένης, που διέθεσε το όχημα μεταφοράς.

Τα γεύματα μοιράστηκαν στο προσωπικό των κλινικών Covid-19 και της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, που δίνει τεράστιο αγώνα καθημερινά, λόγω της πανδημίας, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

"Στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης αυτής της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, δίνετε με αυταπάρνηση τη μάχη απέναντι στην πανδημία, βοηθώντας να κερδηθεί το στοίχημα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου σας, μια απλή και βαθιά συμβολική προσφορά από εμάς, είναι το ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης. Σας ευχαριστούμε για το έργο, τη σκληρή και ανεκτίμητη δουλειά σας", είναι το μήνυμα που έστειλε ο κ. Καβάζης.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης για την πρωτοβουλία του, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες δίνουν κουράγιο στο προσωπικό και τη Διοίκηση, καθώς δείχνουν ότι δεν είναι μόνοι στον αγώνα  απέναντι στην πανδημία.