Skip to main content

Με τον Ολλανδό που του έκλεψαν το ποδήλατο θα συναντηθεί ο Μπουτάρης

Μέλη της παράταξης «Οικολογία-Αλληλεγγύη» πρότειναν να δωρίσει επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης ένα ποδήλατο στον Ολλανδό ακτιβιστή.

Στο πλευρό του Ολλανδού ποδηλάτη - ακτιβιστή, που έκλεψαν το ποδήλατό του στη Θεσσαλονίκη, έχει τεθεί και η "Οικολογία- Αλληλεγγύη", μέλη της οποίας συναντήθηκαν το μεσημέρι με τον γενικό γραμματέα του δήμου Θεσσαλονίκης Θωμά Ψαρρά.

"Σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση για να συνεχίσει ο Jitse Bouma το ταξίδι του με προορισμό την Ινδία, στοχεύοντας να ενημερώσει, αλλά και να συγκεντρώσει χρήματα για τα παιδιά με καρκίνο, προτείναμε να τον ορίσει ο δήμος διεθνή πρέσβη της πόλης" εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της παράταξης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μιχάλης Τρεμόπουλος. 

Στη συνάντηση συζητήθηκε το ενδεχόμενο να δωρίσει επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης ένα ποδήλατο στον Ολλανδό ακτιβιστή, όμως, σύμφωνα με τον κ.Τρεμόπουλο, "απαιτείται ένα ειδικό ποδήλατο που να αντέχει μεγάλες διαδρομές, αρκετά ακριβό".

"Ενημερώσαμε για την πρόθεση του δήμου τον κ. Bouma, ο οποίος μάλιστα σχεδίαζε να επιστρέψει σήμερα στην Ολλανδία για την έκδοση των ταξιδιωτικών του εγγράφων, τα οποία επίσης εκλάπησαν, μαζί με όλα τα ρούχα και τα πράγματά του που βρίσκονταν στις ειδικές μπαγκαζιέρες του ποδηλάτου" τόνισε ο κ. Τρεμόπουλος, προσθέτοντας ότι αύριο ο Ολλανδός ακτιβιστής θα συναντηθεί και με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, προκειμένου να συζητήσουν για την εξεύρεση μιας λύσης. 



Σημειώνεται ότι σήμερα, στις 7 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Κήπου των Εποχών (στάση Σχολή Τυφλών), στη Νέα Παραλία, η "Οικολογία - Αλληλεγγύη" διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση για το νερό και τη διαχείρισή του, τον Θερμαϊκό και την προστασία του, το παραθαλάσσιο μέτωπο και τους νέους σχεδιασμούς, τις χρήσεις και το μέλλον του λιμανιού και άλλα θέματα της πόλης.