Skip to main content

Πρόταση νόμου για το δικαίωμα οπλοκατοχής καταθέτει ο Βελόπουλος

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σημείωσε ότι καταθέσει σήμερα πρόταση νόμου για την οπλοκατοχή, προκειμένου να έχει ο καθένας όπλο στο σπίτι του.

Πρόταση νόμου για το δικαίωμα οπλοκατοχής θα καταθέσει η Ελληνική Λύση.

Μιλώντας στη Βουλή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε ότι η μόνη πρέπουσα ποινή για εγκληματίες όπως των Γλυκών Νερών είναι "να μην ξαναδούν ήλιο".

"Αν τα συλλάβουν τώρα αυτά τα καθάρματα θα έχουν ευνοϊκές διατάξεις. Εμείς το λέμε καθαρά. Να μην ξαναδούν ήλιο. Ισόβια να σημαίνουν ισόβια. Εγώ σας λέω προσωπικά. Σε τέτοιο κάθαρμα, σε τέτοιο κτήνος που αφαιρεί ζωή με τέτοιο τρόπο ή βιάζει παιδάκι μόνο θανατική ποινή", είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος ο κ. Βελόπουλος γνωστοποίησε ότι θα καταθέσει σήμερα πρόταση νόμου για την οπλοκατοχή για να έχει ο κάθε Έλληνας όπλο στο σπίτι του.

"Τελεία και παύλα. Γιατί είμαστε ένα κράτος που γειτονεύει με την Τουρκία. Να κάνουμε εθνοφυλακή και πολιτοφυλακή. Να έχουν όπλα στο σπίτι τους οι Έλληνες κι ας τολμήσει ο άλλος να μπει μέσα να βιάζει γυναίκες και να σκοτώνει" είπε ο κ. Βελόπουλος.