Skip to main content

Επανεμφάνιση Τρεμόπουλου στο ΔΣ τρεις μήνες αφότου νόσησε σοβαρά με κορωνοϊό

Ο επικεφαλής της παράταξης «Οικολογία Αλληλεγγύη» δέχθηκε ευχές για γρήγορη ανάρρωση από τους συναδέρφους του δημοτικούς συμβούλους.

Μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα εξαιτίας της περιπέτειας της υγείας με τον κορωνοϊό εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Οικολογία Αλληλεγγύη» δέχθηκε ευχές για γρήγορη ανάρρωση από τους συναδέρφους του δημοτικούς συμβούλους.

Σημειώνεται ότι τελευταία φορά είχε εμφανιστεί σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν στις 5 Απριλίου πριν ανακοινωθεί επίσημα ότι νόσησε στις 13 του ίδιου μήνα.

Διαβάστε: Τρεμόπουλος για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό: Μαθαίνω ξανά να καταπίνω

Χαρακτηριστική ήταν η απάντηση του κ. Τρεμόπουλου μετά τις ευχές της δημοτικής συμβούλου Έλλης Χρυσίδου, η οποία τον κάλεσε να επιστρέψει γρήγορα στους αγώνες.

«Ήδη τους έχω αρχίσει», απάντησε ο επικεφαλής της παράταξης «Οικολογία Αλληλεγγύη».

Τον κ. Τρεμόπουλο καλωσόρισε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, τον οποίο συνεχάρη για τη γενναιότητά του, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όλους αυτούς τους μήνες που νοσούσε.

«Σιδερένιος και γρήγορα στο 100% στα καθήκοντά σας. Μεγάλη μου χαρά που είστε πάλι κοντά μας», είπε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Λεκάκης.